Foto: Madalena Veloso

Word Cultuurcompagnon van De Culturele Agenda

Beste cultuurliefhebber,

Het covid-19 virus heeft de culturele sector flink geraakt. Zoals je weet hebben we met De Culturele Agenda de ambitie om één centrale plek te creëren waar cultuurminnend Nederland kan vinden wat er speelt in ons rijke culturele landschap. Maar, hoe moet dat nu? Cultuurbezoek kan immers niet langer fysiek plaatsvinden.

Gelukkig zitten de Nederlandse kunst- en cultuurinstellingen niet bij de pakken neer en bedenken zij creatieve manieren om de wereld tóch van culturele programma’s te voorzien. Daarmee lijkt het urgenter dan ooit om een platform aan te bieden waar de vraag van de cultuurliefhebber en het digitale aanbod van kunst- en cultuurinstellingen samenkomen. Er is alleen één obstakel; De redactie van De Culturele Agenda kan niet draaiende blijven zonder de inkomsten van haar culturele programma’s.

Met deze gedachte moesten we aan jou denken. We weten namelijk dat jij De Culturele Agenda en de cultuursector die zij een podium biedt een warm hart toedraagt. Daarom zijn we benieuwd of jij misschien onze Cultuurcompagnon wil worden. Als Cultuurcompagnon zorg je ervoor dat De Culturele Agenda hét podium blijft voor agendatips, culturele verdieping en culturele programma’s, ook als we weer op pad mogen.

Hoe dat precies werkt? Door op de link hieronder te klikken kun jij een bedrag naar wens doneren aan De Culturele Agenda. En, natuurlijk, voor wat hoort wat. In ruil voor een donatie ontvang jij bijvoorbeeld een uitnodiging voor de Dag van de Cultuurcompagnon. Dit wordt een culturele middag vol inspiratie, verdieping en verwennerij waarmee we jou willen bedanken voor je steun. Of misschien kom je liever bij ons op de redactie met ons praten over kunst en cultuur onder het genot van een heerlijke lunch.

Draag jij bij aan het voortbestaan van De Culturele Agenda?

Klik hier om te doneren

Alvast veel dank, sterkte deze periode,

Raymond, Nina en Saman
De Culturele Agenda